DAISYHANDMADE - Лечебните свойства на скъпоценните и полускъпоценните камъни
Сайт меню
Ключови думи
дреболии дръвчетата живот изкуство красота лидер мъдри мисли оригинал прежда приятно местенце ръчна изработка сайт уют ФЪН ШУЙ ДЪРВО НА ПАРИТЕ И БОГАТСТВОТО естествени камъни мъниста ДЪРВОТО НА ХАРМОНИЯТА тюркоаз дръвчета от мъниста естествен камък хематит тигрово око карнеол планински кристал оникс градински ахат розов кварц ДЪРВО НА ЩАСТИЕТО син авантюрин и седеф изобилие богаството дърво на парите късмет подарък за всеки седеф КАРТИНИ С МАСЛЕНИ БОИ
Статистика
В древността спомощта на камъните са лекували много болести. Сега камъните се използват в качеството на украшения.

alt

АХАТ -  Този камък е в съсояние да преработи отрицателната енергия в позитивна.

Ахатът облекчава стреса, премахва главоболието. Зеленият влияе благоприятно на панкреаса. Синият ахат забавя развитието на остерохондрозата.

 

АКВАМАРИН - Той подобрява зрението, работата на щитовидната жлеза и черния дроб.  Медальони изработени от аквамарин са полезни при заболяване на гърлото.

 ДИАМАНТ - той се смята за мъжки камък и не е препоръчително младите момичета да го носят. Закупуване на диамантени бижута  е най-добре да стане след 30-35 години.

 ТЮРКОАЗ - Той служи като индикатор на здравето. Ако камъкът потъмнее това показва, че в организмът на човека нещо не е на ред.

 АМЕТИСТ – Той укрепва имунната система, допринася за почистване на кръвта и увеличава активността на мозъка. Аметистът помага да се справите с безсънието  и главоболието.

 ГРАНИТ – Той прочиства храносмилателната система и засилва имунитета, успокоява нервите. Гранитът облекчава състоянието при висока температура иповишава сексуалността.

 ИЗОМРУД – Той може да служи като амулет за бременни жени.

 ЛАЗУРИТ – Той облекчава болка, напрежение и спазми и се използва за лечение на артрит и радикулит.

 ЛУНЕН КАМЪК – Той оказва влияние върху пикочната система и премахва вътрешното напрежение.

 МАЛАХИТ – Той се добавя често към различни козметични и медицински средства. Тъй като обхвата на този камък е много голям. Малахитът нормализира работата на сърцето и храносмилателната система и укрепва имунната система.

 НЕФРИТ – Той има способността да лекува тялото и помага при бъбречни заболявания. В древността нефрита се  еизползвал за изглаждане на бръчки и за подобряване на пикочната система.

 altОНИКС – Той спомага за преодоляване на депресията и облекчава сърдечната болка.

 РУБИН – Той защитава организма то различни атаки и се използва за лечение на храносмилателната система.

 САПФИР – Препоръчва се за тези които страдат от астма и невралгия.

 ХАЛЦЕДОН – Помага при базедова болест. Той помага при раждане и спира кървенето.

 ТОПАЗ – Оказва положително влияние върху нервната система. Златният топаз изостря усещането за вкус. Синият топаз нормализира работата на ендокринната система.

 ТУРМАЛИН – Укрепва тялото и премахва тревожността. Зеленият турмалин се счита за камък на хармнонията.

 ХРИЗОЛИТ – Помага при простудни заболявания и избавя от кошмари.

 АМБЪР – Използва се за нормализиране функциите на щитовидната жлеза и облекчава главоболието. Мъниста от амбър помагат на децата когато им растат зъбите.

АЛЕКСАНДРИТ – Оказва благоприятно влияние върху работата на панкреаса и кръвоносната система.

Google Преводач
...
Block title
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Block title
!-- Facebook Badge START -->Дръвчета От Естествени Камъни

Направете си визитка